Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης

Τεχνικός Υπολογιστών στο χώρο σας

laptop
top

Αρχικη > Τεχνικη Υποστηριξη > Απομακρυσμενη τεχνικη υποστηριξη (Remote Support)

Απομακρυσμένη Υποστήριξη (Remote Support)

top
Σύνδεση με το Internet - ADSL

Χρειάζεστε άμεση τεχνική υποστήριξη χωρίς την παρουσία τεχνικού στο χώρο σας ;

Θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε μέσα σε λίγη ώρα απο την αναφορά του προβλήματος σας ;

Πλέον, η τεχνολογία και το Internet μας επιτρέπει να διορθώσουμε πάρα πολλά προβλήματα του υπολογιστή σας, χωρίς καν να σας επισκεφτούμε στο χώρο σας.

Έναρξη Διαδικασίας Απομακρυσμένης Υποστήριξης

Τι είναι η εξ' αποστάσεως τεχνική υποστήριξη ;

Σύνδεση με το Internet - ADSLΤα περισσότερα προβλήματα που προκύπτουν στις μέρες μας, έχουν να κάνουν με το λογισμικό, δηλαδή με τα προγράμματα. Με τη σημερινή τεχνολογία μπορούμε να επιλύσουμε σχεδόν όλα τα προβλήματα Software με pc service εξ' αποστάσεως. Δηλαδή χωρίς να χρειαστεί η φυσική παρουσία κάποιου τεχνικού στο χώρο σας.

Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πρόγραμμα μπορείτε να μας δώσετε τον προσωρινό έλεγχο του υπολογιστή σας και ένας τεχνικός μας να μπορεί να κάνει διάγνωση ή και επιδιόρθωση του προβλήματος στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας. Η διαδικασία σύνδεσης διαρκεί μόλις μερικά λεπτά και επιτρέπει στον τεχνικό να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες στον υπολογιστή σας, σαν να ήταν στο χώρο σας.

Είναι ασφαλής για τον πελάτη ;

Safe - Encrypted ConnectionΠολλοί πελάτες μέχρι να γνωρίσουν τη διαδικασία Remote Support (εξ' αποστάσεως υποστήριξης) είναι αρκετά επιφυλακτικοί γιατι έχουν φόβο μήπως διαρρεύσουν τα αρχεία τους ή μήπως ο τεχνικός θα μπορεί να ελέγχει ανα πάσα στιγμή τον υπολογιστή τους.

Θα πρέπει να γνωρίζετε οτι η ασφάλεια που έχουν τα δεδομένα και ο υπολογιστής σας με την Απομακρυσμένη Τεχνική Υποστήριξη είναι μεγαλύτερη απο ότι η φυσική παρουσία του τεχνικού.

 • Το πρόγραμμα απομακρυσμένης υποστήριξης δεν εγκαθιστά τίποτα μόνιμο στον υπολογιστή σας. Αυτό σημαίνει οτι αν δεν εκτελέσετε το πρόγραμμα δεν υπάρχει τρόπος να συνδεθεί κανείς στον υπολογιστή σας.
 • Ακόμα και αν εκτελέσετε το πρόγραμμα, δεν μπορεί ο τεχνικός να συνδεθεί χωρίς του αποκαλύψετε τον τυχαίο κωδικό υποστήριξης (τον οποίο δημιουργεί το πρόγραμμα για το Remote Support κάθε φορά που εκτελείται). Ο κάθε κωδικός δημιουργείτε μόνο για μια συνεδρία.
 • Καθ' όλη τη διάρκεια της συνδερίας τεχνικής υποστήριξης, οι κινήσεις του τεχνικού φαίνονται στην οθόνη του χρήστη και έτσι του δίνεται η δυνατότητα να μάθει νέα πράγματα απο τη διαδικασία.
 • Οποιαδήποτε στιγμή ο πελάτης επιθυμεί να τερματιστεί η συνεδρία, μπορεί να τη διακόψει με το πάτημα ενός κουμπιού.
 • Η εξ' αποστάσως υποστήριξη παρέχει πολύ μεγάλη ασφάλεια και η διαρροή των δεδομένων θεωρητικά έχει μηδαμινή πιθανότητα να συμβεί.

Τι προβλήματα επιλύονται με εξ' αποστάσεως υποστήριξη ;

Ένα μεγάλο μέρος των καθημερινών σας αναγκών καλύπτεται απο την εξ' αποστάσεως υποστήριξη. Μερικά απο τα προβλήματα που μπορούν να επιλυθούν είναι :

 • Αφαίρεση ιού στον υπολογιστή σας (Virus, Spyware, Trojan) αλλά και εγκατάσταση προγράμματος προστασίας κατά των απειλών (Antivirus)
 • Εγκατάσταση προγραμμάτων
 • Ρύθμιση της ασφάλειας του ασύρματου δικτύου (Wireless Security)
 • Εγκατάσταση λογαριασμού e-mail (π.χ. Outlook)
 • Εγκατάσταση περιφερειακών όπως Printers, Scanners, Mp3 Players
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (Backup)
 • Βελτιστοποίηση της απόδοσης του υπολογιστή
 • Προβλήματα τυχαίων σφαλμάτων κατα τη λειτουργία
 • Αργοπορία του υπολογιστή λόγω έλλειψης συντήρησης\

Γιατι να επιλέξω την απομακρυσμένη υποστήριξη ;

Η απομακρυσμενη τεχνικη υποστηριξη έχει αρκετά πλεονεκτήματα έναντι στην φυσική παρουσία του τεχνικού στο χώρο σας. Τα πιο σημαντικά φαίνονται παρακάτω :

 • Είναι Άμεση : Ενας τεχνικός μπορεί άμεσα να ξεκινήσει απομακρυσμένη συνεδρία υποστήριξης κατόπιν αίτησης του πελάτη.
 • Έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα : Ο πελάτης μπορεί να καθίσει αναπαυτικά στην καρέκλα του και να παρακολουθήσει τις κινήσεις του τεχνικού, μαθαίνοντας παράλληλα τη διαδικασία αποκατάστασης του προβλήματος.

Δυστυχώς τα προβλήματα που αφορούν ελαττωματικό υλικό καθώς και κάποια δύσκολα προβλήματα Software δεν μπορούν να επιλυθούν με απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη.

Κόστος Απομακρυσμένης Τεχνικής Υποστήριξης

Ή τεχνική υποστήριξη εξ' αποστάσεως χρεώνεται με ακέραια μονάδα τα 60 λεπτα (το οποίο αποτελεί την ελάχιστη χρέωση του Remote Support για τη διάγνωση). Αυτό σημαίνει οτι ακόμα και αν ο τεχνικός μας παραμείνει στον υπολογιστή σας για 15 λεπτά θα χρεώθείτε 60 λεπτά. Αν χρειαστεί παραπάνω χρόνο, ο τεχνικός μας θα σας ζητήσει να προπληρώσετε το ανάλογο ποσό.

 • 1 ώρα Απομακρυσμένη Τεχνική Υποστήριξη : 75€
 • 2 ώρες Απομακρυσμένη Τεχνική Υποστήριξη : 120€

Το Remote Support μπορεί να επιλύσει μόνο ένα μέρος των προβλημάτων Software ενώ για προβλήματα που εμπεριέχουν hardware ενδεχομένως θα χρειαστεί μετα τη remote διάγνωση, επίσκεψη τεχνικού στο χώρο σας.

Τηλεφωνικός Αριθμός με αστική χρέωση πανελλαδικά

Άλλες Υπηρεσίες

box
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης
Τρόποι Πληρωμής


Facebook Αξιολόγηση Υπηρεσιών εταιρίας texnikoi.com