Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης

Τεχνικός Υπολογιστών στο χώρο σας

laptop
top

Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα & Ανακοινώσεις

top

15/02/12 : Συνεργασία με την MediaMarkt

Η εταιρία Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης ΕΠΕ ξεκινάει συνεργασία με την Mediamarkt στον τομέα των επισκευών υπολογιστών.

05/09/11 : Ευρωπαική Κάρτα Νέων

European Youth CardΗ εταιρία Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης ΕΠΕ ξεκινάει συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων.

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης προωθούν ένα εργαλείο επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και πληροφόρησης των νέων Ευρωπαίων πολιτών στην Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων.

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: αυστηρά μόνο για νέους!
Την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων μπορούν να έχουν όλοι οι νέοι, ηλικίας 13 - 30 ετών. Ισχύει για ένα χρόνο, στοιχίζει 10 ευρώ και μπορείς να την ανανεώνεις κάθε χρόνο μέχρι να κλείσεις τα 30. Πρόκειται για εκπτωτική και όχι πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Ανακάλυψε την Ευρώπη με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων!
Με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων μπορείς να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια και αγαθά τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε 37 χώρες του εξωτερικού!

16/8/11 : Συμμετοχή τεχνικού προσωπικού σε σεμινάριο

Το προσωπικό της Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης ΕΠΕ και συγκεκριμένα το τμήμα του Data Recovery, ταξιδεύει στο Rostov-on-Don στην Ρωσία, στα κεντρικά της εταιρίας Acelabs για να πιστοποιηθεί και να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Data Recovery.

20/10/11 : Συμμετοχή στο First Data Recovery Summit

Ο τεχνικός διευθυντής της εταιρίας Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης ΕΠΕ, συμμετέχει με ομιλία στο παγκόσμιο Forum Data Recovery στο ChengDu στην Κίνα. Η ομιλία του έχει τίτλο "How to identify unrecoverable cases in a Data Recovery Lab".

09/03/11 : Εξαγορά εταιρίας TicTac Data Recovery

Η εταιρία Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης ΕΠΕ εξαγοράζει ένα μεγάλο μερίδιο της εταιρίας ΤΙΚΤΑΚ Μονοπρώσοπη ΕΠΕ, η οποία αποτελεί την πιο γνωστή εταιρία Ανάκτησης Δεδομένων & Επισκευής Σκληρών Δίσκων στην Ελλάδα με λειτουργία απο το 2001 και με ιδιαίτερα σεβαστό προφίλ εταιρικών πελατών.

05/09/11 : Συνεργασία με την Chartis

Η εταιρία Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης ΕΠΕ αναλαμβάνει τις επεκτάσεις εγγυήσεων της ασφαλιστικής εταιρίας Chartis στην Ελλάδα.

Τηλεφωνικός Αριθμός με αστική χρέωση πανελλαδικά

Άλλες Υπηρεσίες

box
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης
Τρόποι Πληρωμής


Facebook Αξιολόγηση Υπηρεσιών εταιρίας texnikoi.com