Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης

Τεχνικός Υπολογιστών στο χώρο σας

laptop
top

Αρχικη > Επισκευη Laptop > Αναβαθμιση Laptop

Αναβαθμίσεις Laptop - Laptop Upgrade

top
Σύνδεση με το Internet - ADSL

Η αναβάθμιση laptop δεν είναι πάντα συμφέρουσα διαδικασία. Γενικά οι φορητοί υπολογιστές δεν είναι κατασκευασμένοι για να δέχονται πολλές αναβαθμίσεις. Αυτό που σίγουρα θα μπορούσε να φέρει βελτίωση στην επίδοση του Laptop σας είναι η αναβάθμιση μνήμης RAM, ενώ αν χρειάζεστε επιπλέον χωρητικότητα καλή λύση είναι και η αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε φορητό υπολογιστή. Κάθε άλλη αναβάθμιση δεν προτείνεται.

Αναβάθμιση Laptop

Κάθε laptop μπορεί να δεχτεί συγκεκριμένες αναβαθμίσεις καθώς οι δυνατότητες επέκτασης του είναι περιορισμένες. Καλό είναι να παραλάβουμε το laptop σας στο Service μας και αφού μελετήσουμε τα χαρακτηριστικά του να σας προτείνουμε τα διαθέσιμα εξαρτήματα τα οποία μπορούν να αναβαθμιστούν για να αυξήσουν την απόδοση του.

Κόστος αναβάθμισης Laptop

To κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με την δυσκολία εγκατάστασης του εκάστοτε εξαρτήματος. Συνήθως οποιαδήποτε διαδικασία αναβάθμισης κοστίζει 40€ - 100€ όσον αφορά τα εργατικά και επιβαρύνεται με το κόστος του κάθε ανταλλακτικού το οποίο τοποθετείται.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ανάλογη ενότητα όσον αφορά την διαδικασία παραλαβής και διάγνωσης του Laptop σας. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα.

Τηλεφωνικός Αριθμός με αστική χρέωση πανελλαδικά

Άλλες Υπηρεσίες

box
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης
Τρόποι Πληρωμής


Facebook Αξιολόγηση Υπηρεσιών εταιρίας texnikoi.com