Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης

Τεχνικός Υπολογιστών στο χώρο σας

laptop
top

Αρχικη > Επισκευη Laptop > Επισκευη βισματος τροφοδοσιας laptop

Πρόβλημα στο βίσμα τροφοδοσίας (power jack)

top
Laptop Power Jack - Βισμα τροφοδοσιας Laptop

Ενα απο τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στις επισκευες laptop είναι το σπασμένο βισμα τροφοδοσιας ή το χαλαρό βίσμα τροφοδοσίας.

Μετά απο κάποιο τράβηγμα του καλωδίου, το power jack μπορεί να έσπασε ή να ξεκόλλησε με αποτέλεσμα να μην κάνει καλή επαφή.

Πώς καταλαβαίνω οτι υπάρχει πρόβλημα στο βύσμα ;

Συχνά συμπτώματα τα οποία μας προδιαθέτουν οτι πρόκειται για πρόβλημα στο βίσμα τροφοδοσίας και χρειάζονται επισκευη laptop, είναι τα παρακάτω :

  • Η οθόνη αλλάζει φωτεινότητα χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος (αυτό σημαίνει οτι ο υπολογιστής προσπαθεί να εξοικονομήσει ενέργεια διότι αντιλήφθηκε παύση της παροχής ρεύματος απο την πρίζα)
  • Όταν φορτίζει το laptop παρατηρείτε οτι το λαμπάκι που δείχνει οτι ο υπολογιστής σας φορτίζει, ανάβει ή σβήνει σε τυχαίες στιγμές (φανερώνει μη σταθερή τροφοδοσία κατα τη φόρτιση)
  • Η φόρτιση φαίνεται να διακόπτεται και το laptop δεν φτάνει ποτέ σε κατάσταση πλήρους φόρτισης
  • Το laptop δεν μπορεί να φορτιστεί καθόλου
  • Ασκείτε δύναμη ή λυγίζετε το καλώδιο (κάνοντας διάφορα τεχνάσματα) για να μπορέσετε να λειτουργήσετε ή να φορτίσετε το laptop σας

Σε πολλά καταστήματα πληροφορικής που αναφέρεται οτι ασχολούνται με επισκευες λαπτοπ, όταν διαπιστωθούν τα παραπάνω θα σας ενημερώσουν οτι υπάρχει βλάβη στη motherboard και θα σας προτείνουν να πάρετε νέο Laptop. Το βίσμα τροφοδοσίας όμως επισκευάζεται απο τεχνίτες ηλεκτρονικούς !

Κόστος επισκευής στο βύσμα τροφοδοσίας του Laptop

Το κόστος κυμαίνεται απο 70€, ανάλογα με την βλάβη που έχει υποστεί και το αν χρειάζεται νέο εξάρτημα ή επιδιορθωθεί το ήδη υπάρχον. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έρθει στο Service για να μπορεί να σας δοθεί ακριβής εκτίμηση του κόστους. Στην επισκευή του βίσματος τροφοδοσίας δίδεται εγγύηση 3-6 μηνών ανάλογα με τη βλάβη.

Σε περίπτωση που υπάρχει και πρόβλημα στην μητρική πλακέτα, πέρα απο το βίσμα τροφοδοσίας, τότε η χρέωση είναι διαφορετική

.
Τηλεφωνικός Αριθμός με αστική χρέωση πανελλαδικά

Άλλες Υπηρεσίες

box
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης
Τρόποι Πληρωμής


Facebook Αξιολόγηση Υπηρεσιών εταιρίας texnikoi.com