Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης

Τεχνικός Υπολογιστών στο χώρο σας

laptop
top

Αρχικη > Επισκευη Laptop > Προβλημα Υπερθερμανσησ Laptop

Πρόβλημα θερμοκρασίας laptop

top
Υπερθέρμανση laptop - Laptop overheating

Υπερθέρμανση σε Laptop ; Παρουσιάζεται μεγάλη θερμοκρασία στο φορητό σας υπολογιστή ;

Το laptop κλείνει σε τυχαία χρονικά διαστήματα ή όταν παίζετε κάποιο παιχνίδι ή όταν κάνετε Scan για ιούς ;

Ακούτε θόρυβο απο το laptop ; Ακούγεται το ανεμιστηράκι ;

Προβλήματα υπερθέρμανσης στο Laptop

Λόγω του ότι σήμερα τα Laptop κατασκευάζονται με τα υλικά τους να καταλαμβάνουν όσο το δυνατόν μικρότερο χώρο, παρουσιάζονται συχνά προβλήματα υπερθέρμανσης laptop. Η οποιαδήποτε δυσλειτουργία του συστήματος εξαερισμού του φορητού υπολογιστή μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες θερμοκρασίες στο εσωτερικό του και να δημιουργήσει πολύ σοβαρό πρόβλημα στο μηχάνημα.

  • Συμπτώματα κακού συστήματος ψύξης του laptop
  • Το laptop κλείνει απότομα σε τυχαίες χρονικές στιγμές
  • Το ανεμιστηράκι του laptop λειτουργεί συνεχώς και έντονα
  • Ακούγεται ενοχλητικός ήχος απο το Laptop
  • Όταν αγγίζεται το Laptop καίει
  • Το laptop παρουσιάζει μπλέ οθόνες σε τυχαία χρονικά διαστήματα

Όλα τα παραπάνω αποτελούν συμπτώματα υπερθέρμανσης του laptop τα οποία πρέπει να ελεγχθούν για να αποφύγετε περεταίρω βλάβη του laptop.

Επιδιόρθωση προβλήματος υπερθέρμανσης του laptop

Στο Service μας επιδιορθώνονται 80% των περιστατικών που έρχονται με προβλήματα υπερθέρμανσης. Οι τεχνικοί μας ανοίγουν το Laptop σας, το οποίο καθαρίζεται διεξοδικά απο την σκόνη που έχει μαζευτεί και ελέγχεται πλήρως το σύστημα ψύξης του το οποίο παρατηρείται διεξοδικά κατα τη λειτουργία του laptop για αρκετές ώρες και υπο διάφορες συνθηκες για να εντοπιστούν προβλήματα υπερθέρμανσης.

Αντιμετώπιση Θορύβου σε laptop

Συνήθως ο θόρυβος εντοπίζεται στο ανεμιστηράκι του laptop το οποίο δυσλειτουργεί και τις περισσότερες φορές το service αντικαθιστά το προβληματικό εξάρτημα με νέο ανεμιστηράκι. Άλλες φορές υπάρχει βαθύτερο πρόβλημα το οποίο εντοπίζεται στο οτι το ανεμιστηράκι δεν λαμβάνει το κατάλληλο ρεύμα απο το motherboard όπου εκεί χρειάζεται περεταίρω διερεύνηση μήπως υπάρχει πρόβλημα στο motherboard του laptop.

Αλλαγή ανεμιστήρα σε laptop

Πολλές φορές το πρόβλημα υπερθέρμανσης laptop οφείλεται στο χαλασμένο ανεμιστηράκι το οποίο βρίσκεται πάνω απο τον επεξεργαστή του Laptop. Είναι κινητό μέρος του εξοπλισμού σας με αποτέλεσμα να φθείρεται συχνά.

Είτε λόγω φθοράς απο υπερβολική σκόνη είτε λόγω κακής ποιότητας κατασκευής, ο ανεμιστήρας του laptop είναι φθαρτό μέρος.

Στην εταιρία μας γίνεται αντικατάσταση στο ανεμιστηράκι του laptop σας με ένα νέο και εγγυούμαστε την σωστή του λειτουργία πριν το παραδώσουμε στον πελάτη.

Κόστος Εργασίας για θέματα υπερθέρμανσης

Η εργασία του τεχνικού για την επισκευή προβλήματος υπερθέρμανσης στο Laptop ανέρχεται στα 30€ με 3 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας. Επίσης η αντικατάσταση εσωτερικού ανεμιστήρα κυμαίνεται από 40€ εκτός αν υπάρχει πρόβλημα στην motherboard του φορητού.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχουμε στα χέρια μας το laptop σας για να βγεί η τελική οικονομική εκτίμηση και φυσικά θα ενημερωθείτε πριν το Service προχωρήσε σε αποκατάσταση του προβλήματος.

Τηλεφωνικός Αριθμός με αστική χρέωση πανελλαδικά

Άλλες Υπηρεσίες

box
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης
Τρόποι Πληρωμής


Facebook Αξιολόγηση Υπηρεσιών εταιρίας texnikoi.com