Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης

Τεχνικός Υπολογιστών στο χώρο σας

laptop
top

Αρχικη > Επισκευη Laptop > Επισκευη Πληκτρολογιου σε Laptop

Επισκευή χαλασμένου πληκτρολογίου Laptop

top
Σύνδεση με το Internet - ADSL

Σας χάλασε το laptop keyboard ; Βγήκαν κάποια πλήκτρα απο το πληκτρολόγιο και δεν μπορείτε πια να πληκτρολογήσετε ; Μήπως έχει πέσει νερό και τα πλήκτρα κολλάνε ; Χρειάζεστε αντικατάσταση του πληκτρολογίου απο το φορητό υπολογιστή σας ; Υπάρχει λύση για όλα. Επισκευή ή αντικατάσταση.

Επισκευή χαλασμένου keyboard σε laptop

Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε οποιοδήποτε χαλασμένο πληκτρολόγιο μας φέρετε. Υπάρχει περίπτωση να λείπουν πλήκτρα ή να είναι σπασμένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να επισκευαστεί είναι να έχετε τα χαλασμένα πλήκτρα του laptop σας. Αν δεν τα έχετε τότε η επισκευή είναι ασύμφορη. Μπορούμε να δοκιμάσουμε πολλά μονταρίσματα για να παίξει ένα πληκτρολόγιο σωστά και τις περισσότερες φορές παίζουν χωρίς πρόβλημα μετα απο το Service. Αλλά ακόμα και αν δεν λειτουργήσουν σωστά, μην ξεχνάτε οτι υπάρχει εγγύηση επισκευής. Για να γίνει εκτίμηση τιμής θα πρέπει να έχουμε το laptop στα χέρια μας.

Αντικατάσταση πληκτρολογίου σε laptop

Για την αντικατάσταση θα πρέπει να γίνει έρευνα αγοράς ούτως ώστε να κρατήσουμε όσο το δυνατόν χαμηλότερα την τιμή της επισκευής αλλά να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε και εγγύηση για το ανταλλακτικό και την εργασία μας.

Διαδικασία Επισκευής Πληκτρολογίου Laptop:

  • Αρχικός έλεγχος λειτουργικότητας πληκτρολογίου
  • Ανοιγμα του laptop για την αφαίρεση του πληκτρολογίου
  • Καθαρισμός και επανέλεγχος λειτουργικότητας
  • Παραγγελία νέου πληκτρολογίου του laptop Σας
  • Εγκατάσταση νέου πληκτρολογίου
  • Έλεγχος λειτουργικότητας

Κόστος Εργασίας

Το κόστος επισκευής του πληκτρολογίου σας ανέρχεται στα 100-150ευρώ ενώ σε περίπτωση που γίνει παραγγελία νέου το κόστος εξαρτάται απο το ανταλλακτικό που θα παραγγείλουμε. Σε κάθε περίπτωση μετά απο την παραλαβή του ενημερώνεστε για το κόστος πριν προχωρήσουμε. Αν δεν αποδεχτείτε τη χρέωση, τότε χρεώνεστε με την ελάχιστη χρέωση των 40€ για την είσοδο του μηχανήματος σας στο Service.

Τηλεφωνικός Αριθμός με αστική χρέωση πανελλαδικά

Άλλες Υπηρεσίες

box
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης
Τρόποι Πληρωμής


Facebook Αξιολόγηση Υπηρεσιών εταιρίας texnikoi.com