Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης

Τεχνικός Υπολογιστών στο χώρο σας

laptop
top

Αρχικη >Επισκευή Laptop & PDA > Iphone Service

iPhone Service - Αντικατάσταση Οθόνης iPhone

top
Σπασμένη οθόνη Iphone - Iphone Service

Σπασμένη Οθόνη iPhone ;

Πρόβλημα στην Οθόνη αφής του iPhone ;

Χρειάζεστε iPhone Service στην Ελλάδα ;

Έπεσε υγρό πάνω στο i-Phone ;

i-Phone Service οικονομικά και υπεύθυνα

iphone service - επισκευές IphoneΤο iPhone Service αποτελούσε για αρκετό καιρό πρόβλημα στους καταναλωτές, αφού η τιμή του ήταν ιδιαίτερα υψηλή. Στο εργαστήριο της εταιρίας Texnikoi.com παρέχουμε υπηρεσίες επισκευής με υψηλή ποιότητα και υπευθυνότητα προς τους πελάτες μας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που παραλάβαμε iPhone με σπασμένη οθόνη, πρόβλημα στην οθόνη αφής του iphone (iPhone digitizer) ή άλλο πρόβλημα σε ηλεκτρονικό του μέρος και η αποκατάσταση της βλάβης έγινε μέσα στην ίδια ημέρα.

Συμβουλεύουμε τους κατόχους iPhone, να μην αποπειραθούν να ανοίξουν μόνοι τους το iPhone, καθώς πρόκειται για μια συσκευή με πολύ μικρά ηλεκτρονικά μέρη και πολλές φορές πελάτες μας, έχουν προκαλέσει σοβαρότερα προβλήματα (σπασμένα καλώδια, πλαστικά) κατα την απόπειρα επισκευής μόνοι τους.

Στο εξειδικευμένο Service μας παραλαμβάνουμε το Service σε iPhone και μπορούμε να αποκαταστήσουμε συνήθως άμεσα (εφ' όσον υπάρχουν τα κατάλληλα ανταλλακτικά) τα παρακάτω προβλήματα :

 • Σπασμένη Οθόνη iPhone (iPhone lcd screen)
 • Σπασμένη οθόνη αφής (iPhone digitizer)
 • Iphone στο οποίο έπεσε νερό
 • Κεντρικό Κουμπί iPhone (main iPhone button)
 • Σπασμένα πλαστικά iPhone
 • Firmware πρόβλημα iPhone

Αλλαγή Οθόνης iPhone (2G, 3G, 3Gs,4,4S)

Αλλαγή Οθόνης Iphone - Αντικατάσταση Οθόνης iPhone

Έχει σπάσει η οθόνη του iPhone Σας ; Μήπως έχει ραγίσει και φοβάστε μήπως χειροτερέψει η κατάσταση ;

Αν χρειάζεστε αλλαγή οθόνης Iphone τότε αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός της ίδιας ημέρας στα γραφεία της εταιρίας μας.

Εφ' όσον υπάρχει διαθέσιμο το ανταλλακτικό για την οθόνη iphone που διαθέτετε, τότε μπορείτε να μας παραδώσετε το Iphone σας το πρωί και να το παραλάβετε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Εάν δεν έχετε χρόνο να περάσετε απο τα γραφεία μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να περάσουμε να παραλάβουμε το iPhone σας με Courrier και μόλις επισκευαστεί να σας το παραδώσουμε επίσης στο χώρο σας.

Τιμοκατάλογος για αντικατάσταση οθόνης σε Iphone

 • Αντικατάσταση οθόνης και digitizer iPhone 2G : 155€
 • Αντικατάσταση οθόνης iPhone 3G/3Gs : 80€ (high copy)
 • Αντικατάσταση οθόνης i-Phone 3Gs/4/4s : 130€ (high copy)

Προσοχή ! Δωρεάν έξοδα αποστολής & παραλαβής απο όλη την Ελλάδα εφ' όσον γίνει επιτυχής επισκευή τα αναλαμβάνει η εταιρία μας. Σε περίπτωση άρνησης επισκευής απο τον πελάτη χρεώνεται 20 η διάγνωση.

Αλλαγή Digitizer σε iPhone (οθόνη αφής iPhone)

iphone digitizer - οθόνη αφήςΆλλο ένα πολύ συχνό πρόβλημα στα iPhone είναι η οθόνη αφής (iPhone digitizer) η οποία είναι υπεύθυνη για την μεταφορά των σημάτων απο την επιφάνεια της οθόνης στην κεντρική μονάδα του τηλεφώνου. Πρόκειται δηλαδή για την βασική διεπαφή του χρήστη.

Πολλές φορές οι χρήστες διαπιστώνουν απο μόνοι τους οτι η οθόνη αφής του iPhone δεν ανταποκρίνεται στις διάφορες εντολές τους. Αυτό συμβαίνει συνήθως σε ένα iphone το οποίο είναι ταλαιπωρημένο απο πτώσεις ή κακή χρήση.

Η εταιρία texnikoi.com μπορεί να κάνει αντικατάσταση της οθόνης αφής του iPhone (iPhone digitizer replacement) μέσα σε μερικές ώρες εφ' όσον υπάρχει το digitizer που απαιτείται σε stock.

 • Αντικατάσταση οθόνης και digitizer iPhone 2G : 155€
 • Αντικατάσταση οθόνης αφής (digitizer) iPhone 3G/3Gs : 60€
 • Αντικατάσταση οθόνης αφής (digitizer) iPhone 4/4S : 130€

Προσοχή ! Δωρεάν έξοδα αποστολής & παραλαβής απο όλη την Ελλάδα εφ' όσον γίνει επιτυχής επισκευή τα αναλαμβάνει η εταιρία μας. Σε περίπτωση άρνησης επισκευής απο τον πελάτη χρεώνεται 20 η διάγνωση.

Δείτε τον πλήρη τιμοκατάλογο επισκευής iPhone

Πώληση χαλασμένου iPhone

Εάν το iPhone σας έχει πολλαπλές βλάβες και δεν συμφέρει η επισκευή του, τότε σας το αγοράζουμε για ανταλλακτικά. Βασική προϋπόθεση είναι να λειτουργεί η μητρική πλακέτα του τηλεφώνου (logic board). Οι τιμές αγοράς φαίνονται παρακάτω και εξαρτώνται απο την κατάσταση λειτουργίας των parts της συσκευής σας :

 • Αγορά iPhone 2G/3G/3Gs : απο 15€ - 60€
 • Αγορά iPhone 4 : απο 100€ - 180€

Για την αγορά του τηλεφώνου σας, πραγματοποιείται έλεγχος και τα χρήματα κατατίθενται σε λογαριασμό σας.

Service iPhone σε όλη την Ελλάδα

Για εσάς που βρίσκεστε εκτός Αττικής και δεν μπορείτε να περάσετε απο τα γραφεία της εταιρίας μας μπορούμε να παραλάβουμε το iPhone σας με courier, να το επισκευάσουμε και να σας το αποστείλουμε πίσω πάλι με courier.

Πριν μας αποστείλετε το iphone σας διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες συσκευασίας και αποστολής του iPhone σας και μιλήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Τηλεφωνικός Αριθμός με αστική χρέωση πανελλαδικά

Άλλες Υπηρεσίες

box
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης
Τρόποι Πληρωμής


Facebook Αξιολόγηση Υπηρεσιών εταιρίας texnikoi.com