Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης

Τεχνικός Υπολογιστών στο χώρο σας

laptop
top

Αρχικη > Τεχνικη Υποστηριξη > Εταιρικη Υποστηριξη > Διαφημιση στο Internet

Διαφήμιση στο Internet και Μηχανές Αναζήτησης

top
search engine optimization and internet advertising

Χρειάζεται διαφήμιση στο internet η ιστοσελίδα σας ; Διαφήμιση Google ; Προβολή με banner ads ;

Δεν έχετε τους αναμενόμενους πελάτες και επιθυμείτε να γίνει γνωστό το Site της εταιρίας σας ;

Θα θέλατε βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (search engine optimization) ούτως ώστε να κατακτήσετε πρώτη θέση στο Google ή μια θέση στην πρώτη σελίδα του google ;

Όλο και περισσότερες εταιρίες αυξάνουν το ποσό των χρημάτων που διαθέτουν για τη διαφήμιση των υπηρεσιών και των προιόντων τους στο internet και αυτό συμβαίνει διότι η χρήση του ίντερνετ συνεχώς αυξάνεται τόσο παγκοσμίως όσο και στη χώρα μας οπότε όλες οι εταιρίες βάζουν στο προυπολογισμό τους και τη διαφήμιση στο Internet.

Διαφήμιση με Banner σε άλλες Ιστοσελίδες

Αποτελεί τον πλέον διαδεδομένο τρόπο διαφήμισης στο ίντερνετ. Όμως δεν έχει ξεκάθαρη απόδοσης. Το σίγουρο είναι οτι προωθεί το όνομα μιας εταιρίας και καθερώνει το Brand name της. Το banner πρέπει να είναι αρκετά έξυπνο και εντυπωσιακό για να παρακινήσει τον επισκέπτη να κάνει κλικ. Πλέον τα banner έχουν γίνει καθημερινή σηνήθεια αποφυγής απο τους χρήστες.

Τι παίζει ρόλο στην απόδοση ενός Banner

 • Η σχεδίαση του banner, πρέπει να είναι εντυπωσιακό, έξυπνο και να τραβάει την προσοχή με κάποια κίνηση ίσως
 • Το μέρος στο οποίο εμφανίζεται το banner. Για καλύτερη απόδοση η διαφήμιση πρέπει να είναι στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας.
 • Το περιεχόμενο της διαφήμισης. Όσο πιο σχετική είναι η ιστοσελίδα που επισκέπτεται κανείς με τα banner που εμφανίζονται σε αυτή, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να προσελκύσει το κλικ των επισκεπτών του Internet.

Διαφήμιση με Text Link (συνδεσμος κειμένου)

Πιο ελαφριά και πιο φθηνή διαφήμιση απο τα web banners αλλά και με ακόμα μικρότερη απόδοση συνήθως. Αντι για εικόνα, εμφανίζεται κείμενο με σύνδεσμο προς την διαφημιζόμενη εταιρία.

Είναι ίσως ο πιο διαδεδομένος και φθηνός τρόπος διαφήμισης. Το google με τις διαφημίσης Google (Google Ads - Adsense) και άλλοι θεματικοί κατάλογοι χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο περισσότερο απο κάθε άλλη.

Πόσο κοστίζει η διαφημιση στο Internet - Τρόποι Κοστολόγισης

Online Advertisment - Web BannersΤο κόστος σε μια διαφήμιση στο ίντερνετ μεσω banner εξαρτάται από το το οποίο θα τοποθετηθεί. Όσοι πιο δημοφιές είναι το Site τόσο ακριβότερη η τιμή του σύμφωνα με τους κανόνες της αγοράς και της ζήτησης. Παρακάτω φαίνονται οι τρόποι κοστολόγησης ενός intenet banner.

CPM (Cost Per Million) = Κόστος ανά χιλιάδα εμφάνισης : O υποψήφιος διαφημιζόμενος πληρώνει ένα χρηματικό ποσό για κάθε πακέτο με 1000 εμφανίσεις του banner του.

CPC (Cost Per Click) = Κόστος ανα κλίκ. Ο διαφημιστής πληρώνεται αναλόγως με το πόσα κλίκ έγιναν στο banner του διαφημιζόμενου. Είναι εν Είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος κοστολόγισης καθώς είναι και ο πιο εύκολος τρόπος για να καταλάβεις πόσο αποδίδει η διαφήμιση.

CPL (Cost Per Lead) = Κόστος ανα πώληση. Αρκετά συνηθισμένος τρόπος διαφήμισης ο οποίος θεωρείται καλύτερος για τον πελάτη καθώς καλείται να πληρώσει μόνο για τις εξακριβωμένες πωλήσεις που κάνει μέσω της προβολής της διαφήμισης του. Ο διαφημιστής πληρώνεται ένα προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό για κάθε πώληση ή λαμβάνει ποσοστό από το σύνολο των πωλήσεων που έγιναν.

Για το text link (σύνδεσμος κειμένου) γίνεται πληρωμή είτε με τα click είτε σε μηνιαία ή ετήσια βάση. Πολλές εταιρίες αγοράζουν text link για να αυξήσουν οι ίδιες το google page rank τους.

Διαφήμιση στο Google (πρώτη θέση στο Google)

H δημοφιλής μηχανή αναζήτησης GOOGLE προσφέρει πακέτα για διαφήμιση στο ίντερνετ και σε ιδιοκτήτες website και σε διαφημιζόμενους. Επειδή το σύστημα διαχείρισης των διαφήμισης του Google είναι αρκετά πολύπλοκο μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς τη διαχείριση του με μηνιαία καταβολή για καλύτερη προβολή της εταιρίας σας.

Με κατάλληλους χειρισμούς μπορούμε να καταλάβουμε για την επιχείρηση σας μια απο τις πρώτες θέσεις στο Google. Πρώτη θέση στο Google βέβαια δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί, ωστόσο μπορεί να γίνει αξιόλογη μεταβολή της καταχώρησης σας.

Εργαλεία για διαφήμιση στο ίντερνετ - στατιστικά

 • Κεντρική Διαχείριση πολλαπλών Sites (έλεγχος και αλλαγή banners από κεντρικό σημείο)
 • Ενιαία έκδοση στατιστικών (εμφανίσεις και κλικ) για όλα τα Sites
 • Πάνω από 100 συνεργαζόμενα Sites
 • Πρόγραμμα διαφήμισης με κάλυψη όλες τις μεγάλες επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας
 • Υποστήριξη Banners πολλών διαστάσεων και ειδών (JPG, GIF, Animated GIF, Flash)

Πόσο κοστίζει η διαφήμιση στο Internet τελικά

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν μπορεί να έχει συγκεκριμένη απάντηση.

Το κόστος διαφήμισης στο internet μέσω μιας καμπάνιας Google χρεώνεται ώς εξής :

 • Εφάπαξ : 300€ + ΦΠΑ για την κατασκευή μιας αρχικής καμπάνιας με 3 λέξεις κλειδιά και παραλλαγές τους. Η κατασκευή περιλαμβάνει και δωρεάν διαφήμιση στο Google αξίας 50€.
 • Μηνιαία καταβολή : Τα 50€ αναλόγως την κίνηση που θα υπάρχει στην σελίδα σας, θα εξαντληθούν σε κάποιο χρονικό διάστημα. Εσείς καλείστε να συμπληρώνετε αυτό το ποσό όποτε αδειάζει, αναλόγως τα κλικ που δέχεστε.

Η online διαφημιστική καμπάνια θα έχει ένα κόστος το οποίο καθορίζεται απο τους παρακάτω παράγοντες :

 • Τον αριθμό απο τις λέξεις κλειδιά που θα επιλέξετε
 • Τον ανταγωνισμό στον κλάδο σας και το πόσο επιθετικός στη διαφήμιση είναι
 • Το budget που διαθέτετε
 • Τη θέση στο google που επιθυμείτε να καταλάβετε

Συνήθως ξεκινάμε με κάποιο πελάτη μας, εξετάζοντας τις ανάγκες του και το budget που μπορεί να διαθέσει, ούτως ώστε να μεγιστοποιήσουμε τον αριθμό των επισκεπτών που έχει πριν την καμπάνια στην ιστοσελίδα του.

Παράλληλα εξετάζουμε και τη χρηστικότητα της ιστοσελίδας η οποία μπορεί να αποτελεί φρένο στις πωλήσεις αν δεν είναι σχεδιασμένη σωστά.

Η εταιρία μας συνεργάζεται με πάνω απο 100 Sites ούτως ώστε να μπορεί να σας προσφέρει πολλά προτερήματα στην on-line διαφήμιση σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βγάλουμε προσφορά αφού μελετήσουμε τις ανάγκες σας.

Τηλεφωνικός Αριθμός με αστική χρέωση πανελλαδικά

Άλλες Υπηρεσίες

box
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης
Τρόποι Πληρωμής


Facebook Αξιολόγηση Υπηρεσιών εταιρίας texnikoi.com