Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης

Τεχνικός Υπολογιστών στο χώρο σας

laptop
top

Αρχική > Τεχνικη Υποστήριξη > Ανακτηση Δεδομενων > Οριστική Διαγραφή Δεδομένων

Μόνιμη Διαγραφή Αρχείων - Secure Wipe

top
Μόνιμη Διαγραφή Δεδομένων - Οριστική διαγραφή αρχείων

Θέλετε να διαγράψετε μόνιμα αρχεία στο σκληρό σας δίσκο και να είστε σίγουροι οτι δεν θα βρεθούν ποτέ κάποιον που θα αποπειραθεί να τα βρεί ;

Θέλετε να πετάξετε τον παλαιό σας εξοπλισμό αλλά γνωρίζετε οτι υπάρχει περίπτωση να αποπειραθεί κάποιος να κάνει ανάκτηση δεδομένων ;

Πρέπει να σιγουρευτείτε οτι σε ένα αποθηκευτικό μέσον θα γίνει οριστική διαγραφή των δεδομένων του και δεν θα μπορεί να ανακτηθεί ακομα και απο εξειδικευμένη εταιρία ανάκτησης δεδομένων ;

Μπορεί κάποιος να βρεί τα δεδομένα μετα απο format ;

Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι τεχνικοί υπολογιστών και άνθρωποι της τεχνολογίας, κάνουν απόπειρες να βρούν δεδομένα απο υπολογιστές που δεν χρησιμοποιούνται πλέον. Στο internet κυκλοφορούν προγράμματα, μερικά απο τα οποία είναι και δωρεάν, τα οποία μας επιτρέπουν να ψάξουμε στα σβησμένα αρχεία κάποιου δίσκου ή μέσου αποθήκευσης, ακόμα και εαν αυτό έχει γίνει format μια ή περισσότερες φορές.

Υπάρχουν δε και εξειδικευμένοι τεχνικοί, οι Data Recovery Engineers, οι οποίοι μπορούν να ανακτήσουν πλήρως, δεδομένα που θεωρεί ο κόσμος οτι έχουν χαθεί για πάντα.

Κινδυνεύουν τα "σβησμένα" αρχεία μου να βρεθούν

Δυστυχώς η επιστημη της πληροφορικής έχει προχωρήσει τόσο πολύ που ακόμα και τα σβησμένα δεδομένα ενός δίσκου, στον οποίο έχει γίνει format (διαμόρφωση) βρίσκονται σε κίνδυνο να βρεθούν απο κάποιον τεχνικό.

Χωρίς να λάβουμε μέτρα να προβούμε σε ασφαλή διαγραφή των αρχείων ή καταστροφή των αρχείων, δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ σίγουροι για το ποιός θα ανακαλύψει τα "σβησμένα" δεδομένα μας.

Μόνιμη Διαγραφή Δεδομένων ή Εξάλειψη δεδομένων

Η εταιρία texnikoi.com και συγκεκριμένα το εργαστήριο Ανάκτησης Δεδομένων έχει την τεχνογνωσία να αποτρέψει την επαναφορά των δεδομένων σας μέσω προχωρημένων τεχνικών διαγραφής (wipe, secure wipe κλπ).

Ακριβώς επειδή εξειδικευόμαστε στην ανάκτηση δεδομένων γνωρίζουμε επακριβώς τι θα κάναμε για να ανακτήσουμε το δίσκο σας, οπότε γνωρίζουμε και τον τρόπο να διαγράψουμε πλήρως τα αρχεία του.

Στα εργαστήρια μας υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός τόσο σε Hardware όσο και σε software επίπεδο ώστε να μπορέσουμε να σας παρέχουμε την ασφάλεια οτι τα δεδομένα σας έχουν διαγραφτεί για πάντα και δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν απο κάποιον επιτήδειο τεχνικό.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε για την διασφάλιση της διαγραφής των δεδομένων αναφέρονται επιγραμματικά παρακάτω

  • Wipe Data : Διαγραφή των δεδομένων με ένα πέρασμα με χρήση zero bytes πάνω απο την Data Area του μέσου αποθήκευσης.
  • Secure Wipe Data : Πολλαπλά περάσματα τυχαίων δεδομένων στα Sectors του δίσκου, με εξειδικευμένη τεχνική που αποτρέπει ακόμα και ανεύρεση δεδομένων απο Data Recovery εταιρίες.
  • Hardware Secure Wipe Data : Ειδικό εργαλείο αναλαμβάνει την πλήρη πιστοποιημένη καταστροφή των δεδομένων σας.

Γιατί να θέλω να διαγράψω οριστικά τα αρχεία μου ;

Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει αυξανόμενη ζήτηση όσο περνάνε τα χρόνια, διότι πλέον τα πάντα γίνονται με αποθηκευτικά μέσα. Με αποτέλεσμα προσωπικά και εταιρικά στοιχεία να έχουν διαγραφεί και να μην γνωρίζουμε τι θα γίνει αν "ανακτηθούν" απο λάθος άτομα.

Παραδείγματα πελατών :

  • Δημόσιες Υπηρεσίες
  • Πανεπιστήμια
  • Εταιρίες που διαχειρίζονται μεγάλες βάσεις προσωπικών δεδομένων
  • Ελληνική Αστυνομία
  • Ελληνικός Στρατός
  • Ιδιώτες με προσωπικά βίντεο και φωτογραφίες

Κόστος Εργασίας Τεχνικού

Δείτε τον τιμοκατάλογο για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το εύρος τιμών για την συγκεκριμένη υπηρεσία

Τηλεφωνικός Αριθμός με αστική χρέωση πανελλαδικά

Άλλες Υπηρεσίες

box
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης
Τρόποι Πληρωμής


Facebook Αξιολόγηση Υπηρεσιών εταιρίας texnikoi.com