Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης

Τεχνικός Υπολογιστών στο χώρο σας

laptop
top

Αρχικη > Τεχνικη Υποστηριξη > Τεχνικοσ στο σπιτι

Τεχνικός στο σπίτι σας με ένα τηλεφωνημα

top
Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών - Tecnical Support at Home

Χρειάζεστε τεχνικό υπολογιστών άμεσα στο χώρο σας για να διαγνώσει και να κάνει επισκευή του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή ; Θέλετε να έχετε έναν εξειδικευμένο τεχνικό για το pc σας ανα πάσα στιγμή, να βρίσκεστε δίπλα σας και να σας παρέχει τεχνική υποστήριξη με τους H/Y όποτε τη χρειάζεστε ;

Ο τεχνικός υπολογιστών της γειτονιάς σας

Η εταιρία μας είναι η πρώτη εταιρία που κατανόησε τις ανάγκες του ιδιώτη, που χρειάζεται τεχνικο υπολογιστων στο χωρο του και έτσι παρέχει τεχνικη υποστηριξη υπολογιστών στα σπίτια και σε ιδιώτες, με χαμηλότερη χρέωση απο τις εταιρίες. Ένας τεχνικός υπολογιστών της εταιρίας Texnikoi.com βρίσκεται κοντά σας για να σας παρέχει computer service στο χώρο σας.

Επίσης παρέχουμε συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης για ιδιώτες, το οποίο σας εγγυάται χαμηλότερες τιμές χρέωσης για επίσκεψη του τεχνικού μας στο χώρο σας.

Υπάρχουν διαθέσιμοι τεχνικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, για να βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας. Δείτε την γεωγραφική κάλυψη του δικτύου μας και τα σημεία που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη στο χάρτη της ελλάδας.

Υπηρεσίες υπολογιστών που παρέχουμε στο χώρο σας

Κόστος Εργασίας Τεχνικού

Η χρέωση του τεχνικού στο χώρο σας γίνεται με την ώρα εργασίας. Δείτε τον τιμοκατάλογο για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τη χρέωση τεχνικού στο χώρο σας.

Σε κάθε επίσκεψη εκδίδεται απόδειξη παροχής υπηρεσίας η οποία μπορεί να περαστεί στα ετήσια έξοδα του ιδιώτη για την εφορία και εκπίπτει απο την φορολογια σας.

Τηλεφωνικός Αριθμός με αστική χρέωση πανελλαδικά

Άλλες Υπηρεσίες

box
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης
Τρόποι Πληρωμής


Facebook Αξιολόγηση Υπηρεσιών εταιρίας texnikoi.com