Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης

Τεχνικός Υπολογιστών στο χώρο σας

laptop
top

Αρχικη > Εταιρια > Συνεργασια με καταστηματα και πιστοποιηση

Συνεργασία με καταστήματα και πιστοποίηση

top
Texnikoi.com logo

Το Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης και Παροχής Υπηρεσιών βρίσκεται σε διαδικασία αξιολόγησης και πιστοποίησης των εσωτερικών του διαδικασιών για να είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες συνεργασίας με καταστήματα στο εγγύς μέλλον.

Πιστοποίηση και λογότυπο δικτύου Texnikoi.com

Σαν μέλος του Δικτύου Texnikoi.com και έχοντας παράλληλα κάποιο κατάστημα πληροφορικής, θα έχετε την δυνατότητα να φέρετε το λογότυπο της εταιρίας μας και παράλληλα να παρέχετε υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης Οικιακών Χρηστών και Επιχειρήσεων στην περιοχή σας, με την πιστοποίηση διαδικασιών του Texnikoi.com.

Θα μπορέσετε να αποτελέσετε έναν σύμβουλο πληροφορικής ο οποίος θα παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, μαθήματα, συμβουλευτικές υπηρεσίες και εξειδικευμένες υπηρεσίες πληροφορικής στην περιοχή σας, αυξάνοντας ολοένα το πελατολόγιο σας μέσω των τηλεφωνημάτων που δέχεται το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Θα αποτελέσετε λύση για τις επιχειρήσεις που δεν επιθυμούν να προσλάβουν μόνιμο τεχνικό υπολογιστών για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους αλλά παράλληλα χρειάζονται κατα περιόδους τεχνική κάλυψη και τεχνική συμβουλή. Θα εξυπηρετήσετε Οικιακούς Χρήστες (ιδιώτες) οι οποίοι ολοένα και περισσότερο αγοράζουν εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και χρειάζονται έναν σύμβουλο / τεχνικό δίπλα τους για να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του Internet και των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται ενδιαφέροντα και διαθέτετε κατάστημα προς πιστοποίηση τότε επικοινωνήστε μαζί μας. Σκοπός του δικτύου μας είναι να καλύψει με συνεργαζόμενα καταστήματα όλη την Ελλάδα.

Γιατι να πιστοποιηθείτε απο το Δίκτυο Texnikoi.com ;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι οι οποίοι καθιστούν επιτακτική την ανάγκη ένταξης σε ένα δίκτυο πληροφορικής όπως το Texnikoi.com, παρακάτω παραθέτουμε μερικούς απο αυτούς :

  • Αποκλειστικότητα περιοχής : Αναλαμβάνετε πλήρως τα περιστατικά τα οποία δέχεται τηλεφωνικά το δίκτυο Texnikoi.com στην περιοχή σας. Το συμβόλαιο αποκλειστικότητας περιοχής κλείνει για διετία και ανανεώνεται μετά απο την πάροδο του χρονικού αυτού περιθωρίου.
  • Έχετε πρόσβαση σε ένα δίκτυο ανθρώπων, όπου ανα πάσα στιγμή μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια απο κάποιο συνάδελφο
  • Μπορείτε να προσφέρετε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες σας (επισκευές laptop, κινητών τηλεφώνων, μικροσυσκευών, GPS, προγραμματισμός, κατασκευή ιστοσελίδων) σε άλλα μέλη του δικτύου
  • Την παραμετροποίηση του e-mail client(MS Outlook Express, Microsoft Outlook)
  • Εκπαίδευση στη λειτουργία του Internet Explorer
  • Εκπαίδευση της λειτουργίας του e-mail, της μηχανής αναζήτησης (Google, Yahoo) και αν διαθέτετε υπηρεσία Webmail
  • Το δίκτυο Texnikoi.com κλείνει μεγάλες συμφωνίες οι οποίες επωφελούν τα κατα τόπους καταστήματα
  • Είσοδος νέων προιόντων και υπηρεσιών στην επιχείρηση σας (Επισκευή Laptop, Ανάκτηση δεδομένων, εξ αποστάσεως τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση κλπ)
  • Συμμετοχή στην πανελλήνια προβολή του Texnikoi.com
  • Το κόστος πιστοποίησης είναι ιδιαίτερα χαμηλό

Σας ενδιαφέρει ;

Αν όλα τα παραπάνω σας φάνηκαν ενδιαφέροντα τότε επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 500 4000 και λάβετε περισσότερες πληροφορίες απο την Οικονομική Διεύθυνση του Δικτύου Τεχνικής Υποστήριξης.

Υπεύθυνος ανάπτυξης δικτύου Πιέρρος Παναγιώτης.

Αν είστε τεχνικός υπολογιστών χωρίς κατάστημα πληροφορικής τότε δείτε το ενδεχόμενο ανοικτής συνεργασίας με το δίκτυο Texnikoi.com.

Τηλεφωνικός Αριθμός με αστική χρέωση πανελλαδικά

Άλλες Υπηρεσίες

box
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης
Τρόποι Πληρωμής


Facebook Αξιολόγηση Υπηρεσιών εταιρίας texnikoi.com